Companie

despre noi

CROPS DISTRIBUTION

Suntem o companie tânără, cu capital integral românesc, ce și-a început activitatea în anul 2009, datorită necesarului de pe piața din România de utilaje agricole, dar și servicii conexe, la standarde decente de calitate, dar totuși la un preț accesibil.

Tocmai în virtutea acestui cumul de avantaje am pornit un parteneriat, în calitate de importator autorizat, cu compania KURT-Tarim, a cărui activitate datează încă din anul 1963. Debutul companiei a fost modest, ca și atelier de reparații de piese și echipamente agricole, urmând ca, după un proces amplu, să devină producător de renume mondial în această industrie.  

Suntem conștienți de rolul serviciilor post-vânzare în sectorul agricol și suntem receptivi la necesitățile clienților de a avea la dispoziție un service prompt și de calitate, cu timpi rapizi de distribuție a pieselor de schimb, din stoc propriu sau la comandă, dorind astfel să ne diferențiem de concurență.

Pentru a afla mai multe despre cum gândim și cum lucrăm, dar mai ales, despre avantajele unei colaborări, vă invităm să ne vizitați la sediul nostru, unde vă așteaptă o echipă dinamică, o atmosferă distinsă și o ofertă de nerefuzat!

Valorile companiei

Acest set de valori reflectă cine suntem, ghidându-ne în comportamentul nostru zilnic față de colegii noştri, față de clienți, furnizori şi parteneri.
 • 1

  Antreprenoriat

  Ne confruntăm cu provocarea de a fi antreprenori. Cultivăm un mediu deschis şi plin de satisfacţii, în care oamenii au capacitatea de a lua decizii şi de a-şi construi propriul viitor. Oferim servicii de înaltă calitate profesională, care ne diferențiază şi care aduc o contribuție pozitivă partenerilor şi clienților noştri.

 • 2

  Integritate

  Suntem dedicați onorării contractelor şi angajamentelor noastre în orice moment. Ne mândrim că suntem un partener de încredere, cu o viziune pe termen lung. Respectăm şi oferim un echilibru între nevoile economice, ecologice, sociale şi etice ale partenerilor noştri în cadrul şi în afara companiei.

 • 3

  Familie

  Suntem o afacere de familie care apreciază relațiile personale şi de continuitate între generații. Respectăm tradițiile, fiind, în acelaşi timp, deschişi către idei noi. Încurajăm angajații noştri să gândească în mod creativ, să se distreze la locul de muncă şi să-şi folosească talentele pentru a fi diferiți.

Sunteți interesat? Luați legătura cu noi!

Contact